+45 60 24 43 74 hej@mavehelse.dk
Print Friendly, PDF & Email

Tørbørstning

 

Tørbørstning

Tørbørstning er en effektiv og billig måde at regulere kortisol/udrensning via lymfesystemet.

 

  • Tørbørstning af huden tager kun fem minutter om dagen, det koster ingenting, og det

fjerner snavs fra porerne og de giftstoffer, der er fanget i huden.

  • Kickstarter lymfesystemet, som hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Det er vigtigt børsten ikke er for blød.
  • Hjælper overbelastede binyrer. Binyrerne bliver påvirket af nervesystemet. På ethvert givet tidspunkt, bliver der sendt millioner af beskeder fra hver eneste nerveende under huden til hjernen, og når man modtager afslappende, beroligende, følelige input, der stimulerer nerverne på den rigtige måde, beroliger det hjernen. Det sænker “kamp/flugt” –responsen og nedsætter produktionen af stresshormonet kortisol .

 

 

Jeg kan virkelig anbefale at gøre det om aftenen og så tage et dejligt brusebad ( som også i sig selv er afladende) inden sengetid og på den måde fjerne påvirkninger udefra ( f.eks. parfume, kemi, snavs) som holder immunforsvar/nervesystem i højt beredskab. Du sender beroligende signaler til dit nervesystem som derefter kan sænke kamp/flugt-responset.

 

SÅDAN GØR MAN:

 

Børst hver kropsdel ca. 10 gange. Børst altid mod hjerte/bryst, for at stimulere lymfe-flow, hvor lymfesystemet drænes.

  • start med at børste under fødderne, og bevæg dig derefter op ad benene med lange, bløde strøg.
  • gentag den samme proces med armene, startende med håndfladerne og børst op mod hjertet – også 10 strøg på hver del.
  • Derefter gentages processen på maven.
  • På ryggen børstes fra skuldrene ned mod bagdelen, så godt du kan! – eller hvis du har en partner der vil..
  • Til ansigtet kan bruges en blidere børste, eller en svamp.

Det er ikke nødvendigt at børste hårdt. Man skal jo ikke skade huden, bare stimulere. Bløde og glatte strøg fungerer bedst.

Huden må dog gerne være let lyserød bagefter.

I storbyjunglen med betongulve, computerskærme, TV og stråling er vi konstant omgivet af positivt ladede ioner. Selvom det måske umiddelbart lyder positivt, så er positive ioner dårlig nyt for huden og de stjæler vores energi. Negative ioner derimod, er gode for krop og celler, de giver nemlig kroppen en ekstra mængde elektroner, så den er klar til at neutralisere det daglige angreb af frie radikaler. For mange frie radikaler er lig med inflammation og for tidlig aldring af huden.

 

 

BØRST DIG TIL NEGATIVE IONER:

Vi er elektriske væsner og vi har brug for at blive “genopladet”. Tørbørstning er en super god måde at blive det på. Af andre gode metoder kan nævnes: At gå med bare fødder i haven, på stranden, og alle steder hvor der er fugt og forbindelse til jorden. Du kan også købe magnetsmykker, et lagen med jordforbindelse eller andre hjælpemidler med ledning til et spyd i jorden.. Et brusebad giver også noget.

 

Tørbørstning med en ionisk tørbørste laver friktion, der genererer negativt ladede ioner, som giver effektiv cellefornyelse og større lymfeflow = bedre detox af hele kroppen.

For at afslutte effektivt kan du tage vekselbade med koldt og varmt vand..( Du kan starte med lunkent vand, til du får vænnet dig til helt koldt hen ad vejen. Det vigtigste er at det åbner og lukker porerne i huden.

 

 

God fornøjelse!

Kontakt mig

Hvis du vil undersøge om kostvejledning hos mig er noget for dig!

Kontakt:

Certificeret kostvejleder

Lea Friedstrup Lind

Mail: hej@mavehelse.dk

Ring mig op:

60 24 43 74

hverdage ml. 9-17

Jeg bliver glad hvis du vil følge eller dele!

Tak for din interesse! Vil du dele det med andre?