Shop

Alle produkter på shoppen er nøje udvalgt til fremme af fordøjelse og helbred.
Hvis du gerne vil prøve EpiNutrics fuldstændig naturlige produkter, vil jeg anbefale dig at ringe til mig, så vi får sammensat dem, så det passer bedst til dig. Når du bruger EpiNutrics, behøver du ikke tage 10 forskellige kosttilskud, for at få hvad du skal have. Deres unikke naturlige indhold gør at de er spækket med næringsstoffer, en særlig kultur der hedder MEDIS til at øge optagelsen og 2 eller 3 tilskud kan være rigeligt! 
F.eks. vil Mineral Comp. , Fucoidan, og omega 3, dække dig ind, ift. at støtte kroppens udrensning og evne til at tabe i vægt. Derudover får du alle vitaminer, mineraler, hovedparten af aminosyrer (inkl. de essentielle) og masser af antioksidanter.  Mange vil have glæde af at tage B-12 ved siden af og det er en god ide at tage probiotika ind imellem. Har du spørgsmål, så skriv til mig, eller prøv at ringe, så skal jeg, ud fra de problematikker du slås med, hjælpe dig med optimal sammensætning.

Jeg kan også hjælpe dig med at sammensætte en detox kur.

Produkter

Filtre

Viser 1–20 af 30 produkter

Ved køb af mere end et produkt, kan du opnå rabat ved at bruge rabatkoden "tiprocent" ved betaling i kassen.


Alle wild Nutrition produkter er stærkt nedsat! Super gode produkter!

Hormonel balance

Lider du af stress, PMS, klimakterieproblemer, dårlig fordøjelse, søvnproblemer, depression, problemer med at blive gravid, dårlig koncentration og hukommelse, har du måske brug for hjælp til at få styr på din hormonbalance. Man kan få naturidentiske hormoner til at genoprette balancen.
Du kan læse. om emnet i bogen: "Naturlig hormonterapi" af Anette og Jens-Ole Paulin.  Caroline Fibæk og Stine Furst har også skrevet en bog om emnet: Hormonel harmoni.

Du kan købe progesteron D4 i shoppen. En anden mulighed er Femarelle, som er et hormonfrit produkt, der derfor ikke øger risikoen for hormonfølsom kræft!