+45 60 24 43 74 hej@mavehelse.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kostvejledning

Type2 diabetes med tabletbehandling

For højt blodtryk – medicinsk behandlet

For højt kolesterol – medicinsk behandlet

Intolerance over for gluten

For højt stofskifte – medicinsk behandlet (senere behandlet med radioaktiv jod til at slå det permanent ned)

Jeg forsøgte at følge lægens råd – vægttab, motion etc. Uden at det gav den ønskede effekt – vægten ville i hvert fald ikke meget ned. Det hjalp en lille smule på blodtryk og kolesterol – det lå stadig i grænseområdet, men medicinen kunne fjernes.

Så rådede Lea mig til at prøve at kostkombinere – og selvfølgelig var det svært lige i starten, men….

Resultatet på vægtskålen viste sig hurtigt. Blodtryk og kolesterol kom helt i balance. Gluten intolerancen forsvandt – og diabetes medicinen kunne fjernes. Stofskiftet ser jeg bort fra, for skjoldbruskkirtlen er stort set fjernet (slået ihjel af radioaktiv behandling), men alt andet medicin er væk – mit blodsukker, blodtryk, kolesterol samt intolerancen for gluten er væk.

I dag lever jeg et stort set normalt liv – skal ikke hele tiden sige ”nej tak”, men blot i det daglige tænke over sammensætningen af min kost. Og tænk – når jeg har været ude og spise ”ikke kostkombineret” mad kan jeg nu mærke det som en stor granit sten i maven i op til 2 døgn efter.

Lea’s indspark gjorde at jeg lagde mit liv om og fik det bedre – og tro mig – ingen skal komme og blande sig i hvad jeg spiser og i hvilken kombination – bortset fra Lea altså.
Leif Jørgensen

 

Leif Wriedt Jørgensen

Husk frisk grønt hver dag

Din fordøjelse er afhængig af enzymer fra maden. Din krop kan også producere enzymer til nedbrydning af føden, men du har brug for at få ca. 40% af enzymerne fra friske grøntsager. Her er nogle nemme måde at få friske grøntsager til alle måltider.

Det er vigtigt at få alle farver i grønt

Da de hver indeholder forskellige vigtige næringsstoffer. Så for at din krop er dækket ind har den brug for en regnbue af farver på din tallerken, måske ikke til alle måltider men henover nogle dage.

Kontakt mig

Hvis du vil undersøge om kostvejledning hos mig er noget for dig!

Kontakt:

Certificeret kostvejleder

Lea Friedstrup Lind

Mail: hej@mavehelse.dk

Ring mig op:

60 24 43 74

hverdage ml. 9-17

Jeg bliver glad hvis du vil følge eller dele!

Tak for din interesse! Vil du dele det med andre?