Kostvejledning

Et sundere liv!


Vi ved det egentlig godt.. men mange af os skal lære det på den hårde måde.

Det vigtigste er hvad vi putter i munden!

Pludselig en dag, vil maven ikke være med mere.. Måske efter en antibiotikakur, anden medicin, eller en ekstremt stresset periode med junkfood i lange baner, eller måske i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald i familien. Måske fik du en tarmsygdom, hvor du før havde irriteret tyktarm, eller måske blev det bare værre med den irriterede tyktarm?

Det kan også være at du hen over tid har taget en masse kilo på og din krop er kommet ud af balance, måske har du et job der stresser dig? eller en partner? – så er der bare ikke overskud til også at tænke på kosten og det er løbet løbsk..

Du har måske fået en autoimmun sygdom eller kræft?

Der er mange måder det kan gå galt på, men der er heldigvis også mulighed for at rette op igen. Det er aldrig for sent og det er slet ikke så umuligt som du måske tror.
Når du går til kostvejleder er det fordi du ønsker nogle redskaber til succes. Du er nået dertil at du sætter alt ind for denne kostomlægning, for nu skal det være! Livet er for kort til at skulle kæmpe hver dag, som en anden Sissyfos, op ad bakke og uden målet inden for rækkevidde!


KombiKost - en fornuftig måde at spise på!

KombiKost er kostkombinering med individuelle tilretninger.

 Du behøver ikke sulte for at tabe dig og du behøver ikke mangle nogle typer mad for at få det bedre. Du spiser bare nogle fødevarer på andre tidspunkter end du plejer. Du får din helt egen særligt tilrettede diæt, der er nemlig ingen optimal diæt der passer til alle - og så er maven glad og svarer tilbage med gaver som energi, fornyet livsglæde, genopretning af ubalancer, kontrol over dit indtag og regulering af vægt, det sker helt naturligt, hvis det er nødvendigt for dig. KombiKost er ingen “kur”, det er en “kurs”, en intelligent måde at spise på som giver dig tøjlerne til helbred og vægt. Med kombiKost sætter du kurs mod bedre tider for krop og psyke. Læs mere om kost og psyke under fanebladet "kost og psyke".

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med din kursændring!
Når du har mig ved din side så får du:

1. Tricks der booster dit stofskifte.
2. Måder at spise på der giver dig lov til at beholde dine yndlingsfødevarer, så du ikke hele tiden "falder i!
3. Et overblik over din helbredssituation og vejledning til hvordan du selv kan gøre noget ved den.
4. Et overblik over dit normale indtag og hvor det rykker mest, hvis du skal opnå resultater.
5. Forslag til kosttilskud, der hjælper dig bedst muligt mod balance.
6. En at kontakte, hvis du er i tvivl om noget, eller mangler opbakning.
7. Løsninger og materiale tilsendt på mail, du kan bruge fremover.
8. Redskaber der kan hjælpe dig til at bevare dine gode resultater livet ud.


Kostterapi er ikke raket videnskab, der sker bare det at vi hjælper kroppen til højere grad af balance og ydeevne, ikke mindst i tarmbakterierne. Inflammationsniveauet nedsættes og der tilføres den næring der er behov for og sørges for transport af næringsstoffer ind i cellerne og affaldsstoffer ud af dem. Så kan kroppen fungere optimalt og er langt hen ad vejen i stand til at reparere sig selv!