+45 60 24 43 74 hej@mavehelse.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kostvejledning

Er du nået dertil hvor du mener du er bedst tjent med professionel hjælp?

Er du træt af at have ondt i maven, kvalme, hovedpine, blister, sure opstød, forstoppelse, diarré, svært ved at holde noget i dig?? Så kan jeg måske hjælpe.

Akut hjælp
Book en tid til at hjælpe dig videre her og nu!
Bestil et forløb
Har du brug for en livsstilsomlægning, for at få det bedre?
Alm. kostvejledning

Gennemgang og analyse af helse og kostskema. Råd og vejledning eftersendes på mail.

Hvordan kan min kostvejledning hjælpe dig?

Et sundere liv? Det vigtigste er hvad vi putter i munden!

Pludselig en dag, vil maven ikke være med mere.. Måske efter en antibiotikakur, anden medicin, eller en ekstremt stresset periode med junkfood i lange baner, eller måske i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald i familien. Måske fik du en tarmsygdom, hvor du før havde irriteret tyktarm, eller måske blev det bare værre med den irriterede tyktarm?

Det kan også være at du hen over tid har taget en masse kilo på og din krop er kommet ud af balance, måske har du et job der stresser dig? eller en partner? – så er der bare ikke overskud til også at tænke på kosten og det er løbet løbsk..

Du har måske fået en autoimmun sygdom eller kræft?

Der er mange måder det kan gå galt på, men der er heldigvis også mulighed for at rette op igen. Det er aldrig for sent at gøre noget og det er slet ikke så umuligt som du måske tror.
Når du går til kostvejleder er det fordi du ønsker nogle redskaber til succes. Du er nået dertil at du sætter alt ind for denne kostomlægning, for nu skal det være! Livet er for kort til at skulle kæmpe hver dag, som en anden Sissyfos, op ad bakke og uden målet inden for rækkevidde!

Vil du i kontakt?

Så kan du bruge denne formular!

Kontakt

hej@mavehelse.dk                       60 24 43 74

Åbningstider:

Ingen faste – jeg svarer hurtigst muligt!

På hverdage svarer jeg som regel inden for et par timer.