+45 60 24 43 74 hej@mavehelse.dk
Print Friendly, PDF & Email

Din diæt

Fra ondt i maven til madglæde!

Din specielt tilrettede diæt

Måske har du prøvet mange forskellige behandlinger og diæter for at hjælpe din fordøjelse tilbage på sporet, men der kan der være ting din krop ikke kan nedbryde (eller du har kombineret for mange ting på en gang) og så er du nødt til at justere. Der kan selvfølgelig også være ting, du finder ud af at du trives fint med og dem kan du fortsætte med i din egen specialtilrettede kost. Du må finde den optimale diæt for dig, som du kan vende tilbage til, når det er gået galt med fordøjelsen eller helbredet.

Diæter det kan være godt at se nærmere på:
LCHF, 801010, “Fit for Life” (kostkombinering), The Vegan healing dietplan, Mc Dougalls kostprogram, SCDiet, blodtypediæten, Low Fodmap diet, syre/base og antiinflammatorisk kost.

For de fleste vil en kombination af flere af ovenstående diæter være det bedste til at hjælpe fordøjelsen på ret kurs igen.. Det er egså den oplevelse jeg personligt har haft. Jeg har derfor givet min kostretning sit eget navn: KombiKost.

I starten er det vigtigt at fokusere på at reducere mængden af uønskede svampe og bakterier i tarmen ved hjælp af antiinflammatorisk mad og kosttilskud. Med tiden kan du slappe mere af og bare finde den sammensætning der passer bedst til dig. Det er en rejse mod mere ro omkring din mad og spisning, og når du er nået så langt at du kan se tilbage og ved, at det er blevet til en kostplan du kan trives med, så vil du som jeg være glad og lettet. For nu ved du hvad du kan spise og have det godt med. Hver gang du føler at det er ved at gå galt i din mave, kan du vende tilbage til denne kost. Du kan igen koncentrere dig om andre vigtige ting i livet. Din mad er blevet normal for dig og dine omgivelser forstår og støtter dig i dine valg, fordi de kan se at det hjælper dig! Er du så heldig, er du måske kommet dig helt og kan spise sundt, men “normalt”. Det er den dejligste følelse, når maven accepterer det man putter i den!

Læs mere om forskellige sunde diæter HER

Vil du i kontakt?

Så kan du bruge denne formular!

Kontakt

hej@mavehelse.dk

60 24 43 74

Åbningstider

Ingen faste

Jeg vender tilbage hurtigst muligt