+45 60 24 43 74 hej@mavehelse.dk

Baba Ghanoush

med kartofler

 

 

Baba ghanoush med kartofler

 Med kartofler bliver det et mættende tilbehør. Man kan også bruge 150 g. kikærter eller bønner.

2 kartofler

1 aubergine

10 grønne bønner

1 løg

50 g. revet hård ost

Olivenolie

Salt

1/2 tsk sød peber

 

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Skræl og skær løget. Skræl nu auberginerne og skær dem i tykke skiver. Placer begge dele på en bradepande dækket af bagepapir. Krydder med salt og sød peber, og bag i 25 minutter.

Vask de grønne bønner og kartofler og skær kartoflerne i mindre stykker så kogetiden bliver 6-8 min, og kog med lidt salt. Efter let afkøling, blend aubergine, løg, kartofler og de grønne bønner.

Tilsæt revet ost og 1 dl. vand for at give det en bedre tekstur. Brug gerne kartoffelkogevandet.

Der blendes indtil det er glat. Til sidst smages til med olivenolie, salt og peber.

Flyt din Baba Ghanoush til en skål og garnér med noget frisk persille og rå eller let ristede sesamfrø.

Spises som tilbehør til fritterede/dampede grøntsager.

Kontakt:

Certificeret kostvejleder

Lea Friedstrup Lind

Mail: hej@mavehelse.dk

Ring mig op:

60 24 43 74

hverdage ml. 9-17